Pletemo za decu iz Svratišta

Drage pletilje, dame, mame i svi ljudi dobre volje…

U toku je akcija pletenja za Svratište za decu u Beogradu. Nama je to mali gest dobre volje, a deci u Svratištu će to da pomogne kad zima pokaže svoje zube. Naravno ova akcija nije samo za pletilje. Možete da učestvujete doniranjem donjeg veša, čarapa, odeće, igračaka, pa čak i slatkiša. Ipak se ovde radi o deci uzrasta između 5 i 19 godina. Sve im treba i sve će im dobro doći. Za više detalja pratite grupu Zaplet na Facebook-u ili ako ste učlanjeni na Raverly-u, pogledajte ovde.

Veliki pozdrav za sve učesnike.

Advertisements

8 thoughts on “Pletemo za decu iz Svratišta

  1. Svratiste je imalo i svoj blog koji sam jedno vreme posecivala, posle prestala jer se na njemu nista nije desavalo. Imali su i svoj list (nadam se da ga jos imaju) koji kupim kad god naidjem na novi broj. Ne pletem, tako da tu ‘leba nema od mene, ali mozda nadjem nesto od drugih pomenutih stvari. Svakako treba pomoci, koliko se moze, kad se moze i ako se moze :OK: .

    • Draga Tanja, bitno je da svako daje od sebe maksimum. Ja uskoro završavam prvu kapu. Nadam se da ću naći još dosta stvari za darovati. To mogu svi koji nisu u sličnoj situaciji kao i ta deca.

      • Svaka cast, znas da pletes :OK:. Ja zaista neumem, ali se ne sekiram jer je svako za nesto (do duse ima ih koji nisu ni za sta, al’ necemo o tome).

        Jeste, mnogi mogu da pomognu, samo ako zele da se potrude, a na linku ispod ima nekoliko varijanti, pa svako moze da izabere nacin pomoci koja mu odgovara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s