Bratz lutke – Pre i posle

pre_i_posle_lutke (7)

Nedeljama već posmatram Tree Change Dolls na Facebook-u i neverovatno lepu ideju koja prerasta u globalni bum. Sonia Singh je žena koja zrači skromnošću i jednostavnošću iskrenog ljudskog bića, koje u ovom modernom svetu kao da nestaje. U želji da spase odbačene Bratz lutke, učinila je nešto što me je oduševilo. Od prenašminkanih, oskudno obučenih, za devojčice, neadektvatnih lutkica, napravila je predivne ”devojčice”. Slatke i u svakodnevnu garderobu obučene.

pre_i_posle_lutke (5)Kreativna Sonia je uključila i svoju majku u ceo projekat, pa je ona postala dizajnerka odeće za ove male lutkice. Ona im plete i šije razne džemperčiće, haljine, pantalone i suknje. Čak sam pitala i svog sina koja mu je lutka lepša i kao što se dalo i pretpostaviti, pokazao je na ove novonastale lutke. Rekao je da mu izgledaju kao prave devojčice. U ovom videu možete da vidite reakcije devojčica koje su ih prvi put videle. Njima one izgledaju prirodnije i podsećaju ih na njih same ili na neku drugaricu ili sestru. Verujem da bi se ovakvim lutkama rado igrale sve devojčice, samo kad bi ih bilo u ponudi.

Šta vi mislite o ovakvom spašavanju odbačenih lutki?

Advertisements

5 thoughts on “Bratz lutke – Pre i posle

  1. Stvarno izgledaju super, normalno i prirodno. Ove original izgledaju baš baš neprikladno, mislim ko bi voleo da mu tako izgleda ćerka?

    • Trebace ti verovatno neka vrsta testiranja odgovarajucih boja za to. Akrilne za sve povrsine, u radnji spomeni da bi boju nanosila na gumu. A boju skidas acetonom. Ne onim uljanim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s